Svakom učeniku koji na kraju ove školske godine polaže ispite državne mature se po glavi mota tisuću pitanja. Na ona najčešća, poput toga kako se pripremiti za polaganje ispita državne mature, kakva je navala na pojedine fakultete, koji studij odabrati i za koju se karijeru odlučiti odgovarali su Algebrini karijerni savjetnici i profesor Toni Milun, ove subote, na karijernom savjetovanju za maturante.

Cilj karijernog savjetovanja je maturantima omogućiti što raniji pristup informacijama koje će im pomoći u ovoj, njima najtežoj i najstresnijoj godini. Učenici su izuzetno pozitivno reagirali na nova saznanja koja su prikupili tijekom predavanja, a po završetku predavanja osvijestili su da njihov odabir budućeg studija uvelike usmjerava njihovu ovogodišnju pripremu i podjelu na ono što im je važno i primarno za učiti naspram onoga čega će se primiti kasnije.

Iako su maturanti stigli s brojnim nedoumicama o njihovom daljnjem usmjeravanju, po završetku savjetovanja, prikupivši sve njima važne informacije, bili su samouvjereniji i hrabriji za daljnje korake na njihovom putu na kojem ih čeka polaganje vjerojatno najopsežnijeg ispita u njihovom dosadašnjem obrazovanju te upis fakulteta. U tome im je znatno pomogao i omiljeni profesor matematike, Toni Milun, zbog kojeg su se mnogi riješili straha od polaganja najtežeg obaveznog predmeta na maturi.

Onima koji znaju što trebaju pripremati, ali se ne žele pripremati sami, Algebra organizira grupne pripreme za državnu maturu. Maturantima su na raspolaganju sve kombinacije obaveznih predmeta na obje razine te njihove kombinacije, kao i najtraženije izborne predmete. Prvi sljedeći termin priprema za državnu maturu počinje 3. veljače, a svi detalji i prijavnica su na linku.

allogom

or

Prijavite se

ili    

Forgot your details?

or

Kreiraj račun

Skoči do alatne trake