ToniMilun2-min

Toni Milun postao je jedan od najomiljenijih hrvatskih profesora. Rođen je u Splitu 1973. godine, a diplomirao na PMF-u u Zagrebu, smjer profesor matematike i fizike te je završio i specijalistički poslijediplomski studij „Statističke metode za ekonomske analize i prognoziranje” na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno je zaposlen kao profesor matematike na Visokom učilištu Algebra u Zagrebu.

Danas malo koji učenik ne zna za Tonija jer je svojim Youtube video instrukcijama matematike i fizike razveselio velik broj školaraca i studenata. Pregled njegovih videa odavno je premašio brojku od 10 milijuna, a i broj snimljenih video lekcija iz dana u dan raste pa ih je sada više od 2000. Sva video predavanja su naravno besplatna jer se profesor Milun izrazito zalaže za dostupnost znanja apsolutno svima.

U slobodno vrijeme bavi se trčanjem, jogom i snimanjem videa iz nastave matematike za učenike željne znanja. Smatra da matematika može biti zabavna i da 2+2 ne moraju uvijek biti 4, već mnogo, mnogo više…

Ova Internet stranica omogućit će pregled i dostupnost svih Tonijevih instrukcija, a na interaktivan i zabavan način približit će svima zainteresiranima matematiku, fiziku i ostale predmete koji nisu nesavladivi niti komplicirani kako se često doimaju.

allogom

or

Prijavite se

ili    

Forgot your details?

or

Kreiraj račun

Skoči do alatne trake