Zanima te kako stvarno izgledaju ispiti na državnoj maturi? Dođi u Algebru i saznaj! Pripremili smo ti autentično iskustvo pisanja ispita državne mature sa zadacima temeljenim na prošlim rokovima i onima koje su samo za tu priliku na temelju do sada održanih ispita državne mature osmislili vrhunski profesori s bogatim iskustvom.

Probni ispiti će se pisati 10. 3. u Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku i 11. 3. u Zagrebu, a da bi im mogao prisustvovati, moraš se prijaviti i rezervirati mjesto u učionici. 

Na ispit ne zaboravi ponijeti:

  • Važeću osobnu iskaznicu
  • Bočicu vode bez naljepnice i oznaka
  • Kemijsku olovku plave ili crne boje
  • Džepno računalo tipa Scientific (za pisanje ispita iz matematike)

Zapamti, na pisanje ispita moraš donijeti svoj pribor za pisanje, crtanje i računanje! Ispite ćemo početi ispravljati odmah po završetku pisanja tako da ćeš u najkraćem roku dobiti rezultate svakog predmeta koji si polagao!

Dođi u Algebru i potpuno besplatno i bez ikakvih obveza saznaj kako izgledaju ispiti koje ćeš na kraju ove školske godine pisati da bi mogao studirati na željenom fakultetu. Povratna informacija o trenutnom znanju dat će ti dobar uvid u to koliko se još trebaš spremati za državnu maturu. A ako nećeš biti zadovoljan rezultatima, ne brini, pomoći ćemo ti i u tome na našim pripremama za državnu maturu.

allogom

or

Prijavite se

ili    

Forgot your details?

or

Kreiraj račun

Skoči do alatne trake